Creative Venue PR heeft haar inspirerende werkbasis aan de Sophialaan 43 in Amsterdam. 'Sophia House' is een pand met een rijke en bewogen historie. De eerste steen werd gelegd in 1911. Exact honderd jaar later plaatsten wij de laatste steen in het kader van een door ons zorgvuldig geregisseerde renovatie.

Het souterrain is inmiddels de vertrouwde 'work-out' van menig Raad van Bestuur, directie of sales team. De sfeervolle keuken biedt mogelijkheden om na een middag brainstormen nog even samen wat te drinken of desgewenst te eten, zodat u voldaan na de files in alle rust huiswaarts kunt keren. Regelmatig organiseren we themasessies en workshops voor opdrachtgevers, omdat we geloven dat inspiratie en een plezierige sfeer ook onderdeel uitmaken van zakendoen.

Creative Venue
Sophialaan 43
1075 BM Amsterdam
T   020 452 5225
E   info@creativevenue.nl

Laat ons u terugbellen

·naam

bedrijfsnaam

·telefoon

·voorkeur tijdstip

eventueel bericht

·  verplicht in te vullen

Routebeschijving
Creative Venue is gevestigd aan de Sophialaan 43 in Amsterdam Oud-Zuid.

Komt u met de auto, neem dan afslag S 108 op de ring A10 en rij via het Stadionplein en de Amstelveenseweg naar de kruising met de Zeilstraat/Koninginneweg. Draai rechts de Koninginneweg op en neem dan direct de eerste straat links, de Saxen Weimarlaan. De eerstvolgende straat rechts is de Sophialaan.

Komt u met het OV: tram 2 van CS stopt op de kruising Amstelveenseweg en Zeilstraat/Koninginneweg. Loop de Koninginneweg op en neem dan direct de eerste straat links, de Saxen Weimarlaan. De eerstvolgende straat rechts is de Sophialaan.